Novoluní pro Býka a všechny naše jistoty



Ráda bych upřesnila, že Novoluní, kterým právě procházíme, otevírá svoji cestu energii Býka a všemu, co tato energie v našem životě symbolizuje.
Býk zastupuje v našem horoskopu nejenom živočišnost, smyslnost, podstatu a energii síly, ale také všechny naše finanční a materiální jistoty, naši rodinu a pevné vztahy.
Spolu s Uranem v konjunkci a v pomalu nastupující síle Slunce v Býku nám dává na vědomí, že všechno může být najednou jinak. Nedělejme si iluze o neměnnosti toho, co dosavad bylo pevné a jisté, připravme se na to, že naše podstata, naše základní verze o jistotě, pevnosti a spolehlivosti může dostat trhliny.
Dneska je náročný den, který předznamenává tušení, že to, na co jsme spoléhali, už tady nebude a to, v co jsme nedoufali, nás podpoří a podepře.
Důležitá otázka je, kde hledám ve svém vlastním horoskopu a ve svém vlastním životě podporu, ze které čerpám sílu, která mě vede a co tvoří moje zázemí, které je pro mě důležité.
A zeptejme se sami sebe - co mohu změnit já, co mi už nevyhovuje, co by mělo být jinak?  
Co je v mém životě přežité, falešné a nejisté?
Abychom nebyli v dalších dnech a měsících překvapeni, když to vezme do rukou sám Osud a udělá to, co je třeba.
Čeká nás období, kdy nebude o překvapení nouze, kdy budeme muset hledat  náhradní zdroje svojí podpory a jistoty, kdy si sami vyzkoušíme, nakolik jsme zvyklí spoléhat na druhé a nakolik dokážeme stát sami za sebou.
Nastává velmi důležité období nejenom pro Sluneční Býky, ale také pro všechny ostatní. Protože každý máme ve svém horoskopu svého Býka a každý máme svoje zdroje a jistoty, na které spoléháme.



Foto: Jarmila Voženílková 






Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Mutace

Hmota a světlo

Zatmění na Uzlech