Žena a Luna


Žena vždy ztělesňuje Lunu i s jejími rytmy, proto by žena měla žít v co nejtěsnějším vztahu a v co největší pravdě se svým tělem.
Rozumová bádání, intelektuální debaty, potřeby třídit a hodnotit náleží mužské energii. Žena především cítí a vnímá a to díky svému přirozenému napojení na svůj vnitřní rytmus, emocionální vlny a procesy.
A toto se může odehrát pouze na tělesné rovině. 
Někdy se potřebujeme ztišit, někdy tančit, někdy vnímat pocity v těle a někdy jít do hluboké minulosti.
Někdy potřebujeme být smutné a uvolnit pláč pro vyplavení všech hořkostí a zklamání nejenom nás samotných, ale všech našich předešlých ženských pokolení…protože Luna také symbolizuje propojení s našimi předky.  
Zprostředkovává nám emoční a citovou provázanost minulosti a současnosti, není nic, co bychom tak silně emočně neprožívaly, pokud už kdysi dávno něco velmi podobného neprošlo naším citovým a emočním životem a z nějakého důvodu toto nebylo dokončeno, pochopeno a přijato. 
Luna symbolizuje také náš blízký a silný vztah k matce a ukazuje nám, zda byly a nebo nebyly naplněny naše citové potřeby. To je téma, které se pak zrcadlí v každém našem dalším vztahu. 
Luna je o životě v rytmech, o přílivu a odlivu, o ztišení, o proměnlivosti a tajemství, což jsou všechno čisté kvality ženství. 
Luna oslovuje naši ženskou duši, která potřebuje být vyživována a to nejenom jídlem a novými informacemi, ale především pozorností, láskou, péčí, emoční a citovou otevřeností. 


Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Mutace

Hmota a světlo

Zatmění na Uzlech