Novoluní ve Štíru, aneb pojďme hlouběji


Energie Štíra je v naší pánvi. A v naší pánvi jsou hologramy všech našich čaker. 
Nic není tak jednoznačné a jasné, jak to na první pohled vypadá. Pokud se spokojíme s letmým nahlédnutím, pak si možná nechceme komplikovat život.
A nebo nám chybí schopnost vnímat věci a události ve svém životě jako odraz. Odraz toho, co se už kdysi dávno stalo, ale v jiných souvislostech, s jinými lidmi a v jiných kulisách.
Podstata zůstává a stále zrcadlí ten stejný problém, tu samou výzvu. Pro spoustu generací před námi a možná i pro spoustu generací po nás.
Energie Štíra je neúprosná a směřuje vždy k podstatě. Co se přežilo a nefunguje, musí zaniknout, aby se mohlo znovu narodit, ale v nové podobě a v jiné energii.
V jiné úrovni vědomí.  
Při Novoluní ve Štíru je velmi temno a teprve v hloubce temnoty si můžeme sáhnout na nejhlubší podstatu toho, co stále bojuje o přežití a přitom opakované resuscitace jsou zbytečné.  
Ovšem to není cesta rozumu či řeč našich smyslů, ale cesta do hloubky naší duše kdy se učíme naslouchat emocím, pocitům, náladám a intuici.
Pracujeme se symboly a otvíráme svoji třináctou komnatu.
Když přestaneme upevňovat svoje falešné postoje, neplodné odkazy, zvyky a rituály, když přestaneme přešlapovat v rodinné stopě našich předků, pak začneme vynášet na světlo všechen odpad, který tak ochotně už staletí přebíráme a opatrujeme.
Nastal čas čistit, prosvětlovat a uvolňovat.
Neptejte se druhých, ptejte se sami sebe. V meditaci, ve vzpomínkách, v rozjímání.





Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Mutace

Hmota a světlo

Zatmění na Uzlech