Pouze Duch je to spirituální propojení




Chcete na sobě duchovně pracovat?

Začněte pečovat o svoje tělo.

Vaše tělo je váš kostel, který je potřeba nejdříve postavit, zpevnit, vyleštit a pak vysvětit, aby měl kam vstoupit Duch svatý.
Ne duše, ta je obětí věčného životního koloběhu, všech emočních a životních zážitků a vzpomínek našich drahých příbuzných.
  Pouze Duch je to spirituální propojení s naším osobitým a jedinečným Osudem. Udělejme pro něj posvátný prostor, aby se v něm mohl zabydlet.
Unavené a oslabené tělo není důstojným prostředím pro tak vzácnou návštěvu.
Proto začněme budovat.
Jako stavební firmu doporučuji jednoznačně jógu.
Nejdříve se naučíme správně dýchat. Abychom dokázali přijmout všechno, co nás v životě potkává a také abychom dokázali ze svého života propustit všechno, co nás zbytečně zatěžuje.
Objevíme znovu sílu a pružnost naší páteře a díky jejímu narovnání a zpevnění dokážeme vyrůst o pár centimetrů pro ten správný nadhled a pocit zdravého sebevědomí.
Uvolněný hrudník nám připomene, kolik v sobě máme prostoru a volného místa pro svobodu a lásku.
Uvolněné klouby jsou připomínkou, že kdykoliv můžeme změnit svůj životní směr a obrácené pozice nás naučí nebát se obrátit svůj život vzhůru nohama, pokud je to třeba.
Rozprouděná energie v našich nohách nám dovolí vykročit a odvážně nás ponese jiným životním směrem za novými a zajímavými zážitky.
A pevné ruce nám umožní obejmout to, co jsme tak dlouho odmítali.
A v tomto krásném a posvátném kostele pak otevřeme všechna okna, nechejme vstoupit světlo a teplo slunce a pozvěme Ducha svého.
A pak už dovolme, ať se věci dějí tak jak mají a můžeme tomu říkat duchovno.


Foto: rodinný archív

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Mutace

Hmota a světlo

Zatmění na Uzlech