Vášeň a Úplněk ve Střelci


Tentokrát věnuji povídání ženám, protože téma vášně v Úplňku je přesně téma právě pro nás.
Zejména pokud jsme už jako malé holčičky byly vedené k tomu, abychom byly hodné, poslušné, dochvilné, spolehlivé, nekonfliktní, pečující…abychom nikoho nezklamaly, abychom všem vyhověly, abychom se příliš neprosazovaly a neprojevovaly (a už vůbec ne nahlas).
My ženy dokážeme mnohé – potlačovat svoje vlastní přání a touhy, mlčet tam, kde máme mluvit, oblékat se tak, abychom nepřekvapily, neskákat druhým do řeči, tajit svoje pocity a schovávat emoce, stále se přizpůsobovat, stále se napomínat, hlídat a kontrolovat.
Umíme i s tak zvanou pokorou a nekonečnou trpělivostí setrvávat v situacích, které nás ničí a které nám ubližují a ještě jsme na sebe pyšné.
Luna září ve znamení ohnivého Střelce, který miluje daleké cesty a poznávání všeho druhu. Střelecká energie je energie pohybu vpřed. A je jedno, jestli ji vztahujeme fyzicky ke kyčlím a k bokům a nebo k našemu životu.
Nic vás nenastartuje lépe jako vášeň a touha.
Umíte být, milé ženy, vášnivé, divoké a nezávislé? 
A umíte po něčem toužit tak, že rozum vypíná a vy prostě konáte?
Vášeň je tématem srdeční čakry. Můžete ji harmonizovat esenciálním olejíčkem a příslušnou mantrou, ale můžete se také svého srdce přímo a bez okolků zeptat, po čem opravdu touží.
Ať vám dnešní Úplněk prosvítí téma, odkud je třeba vydat se na cestu. To co vás drží zpátky, jsou pouze vaše vlastní omezení a předsudky.
A pro všechny, které zapomněly: vášeň má červenou barvu, voní po letním ovoci a chutná tak, jako vaše nejoblíbenější jídlo, které si tajně dopřáváte o půlnoci v posteli.


Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Mutace

Hmota a světlo

Zatmění na Uzlech