Horoskop zrození



Narodili jsme se jako osobnosti se svými dary a se svým posláním. Cestou životem jsme možná poztráceli svoje odhodlání, odvahu a otevřenost, se kterou se představujeme světu: To jsem já.
Ale stále máme v sobě touhu být živí, radostní, zvědaví a stále toužíme vyzařovat svoji originalitu a světlo, které v sobě nosíme a které čeká, až ho zažehneme.
Příliš dlouho jsme čekali na podporu a uznání druhých. Je čas, vzít svůj vlastní život do svých vlastních rukou a vydat se jedinečnou cestou naší osobitosti.
Horoskop zrození není o tom, jaký jsme Lev či Panna, horoskop zrození nám ukazuje naši vlastní cestu, na které znovu můžeme potkat sami sebe se svojí jedinečností a darem světu.
Každý máme svůj vlastní dar a ten čeká, až ho objevíme, přijmeme a nabídneme.
Nenechávejme se zaškatulkovat a zařadit podle toho, jak by nás druzí lidé rádi viděli. Je to jejich potřeba vidět nás určitým způsobem, pro jejich vlastní pocit bezpečí a dokonalosti.
Není naše povinnost, abychom naplňovali potřeby druhých lidí, naším posláním je nabídnout světu svoji jedinečnost a originalitu a podpořit druhé v tom, aby se nebáli projevit tu svoji.
Otevřené a přátelské sdílení v hloubce naší pravdivosti beze strachu a manipulace považuji v dnešní době za nejdůležitější. Nebojme se vyslovit, vždy je tady někdo, kdo to potřebuje slyšet.
Všichni jsme navzájem propojení a všichni prožíváme velmi podobné příběhy. 
Navzájem se obdarovat, inspirovat a podporovat, to je posláním každého z nás.


Foto: Jarmila Voženílková


Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Mutace

Hmota a světlo

O dechu