Úplněk v Býku a retrográdní Venuše


Vítejte v Úplňkovém světle, tentokrát ve znamení Býka, kterému vládne planeta Venuše. Venuše je nyní ve zpětném chodu, couvá a ohlíží se, co se kde ještě nedokončilo, kam je třeba se vrátit, kde je třeba něco opravit, pochopit a s novým nadhledem a postojem přijmout.
Proto poselství tohoto Úplňku je: odpočívejte, odpočívejte, odpočívejte.
Venuše se vrací zpátky do přímého chodu 31.října, kdy se objeví na obloze jako ranní hvězda, tedy Jitřenka. A teprve potom vše co souvisí s tématy Venuše (Býka a Vah), nabere opět ten správný směr.
Venuše je o vztazích, ale především o hodnotě, sebehodnotě, harmonii a kráse. Ve vztazích nabízíme sami sebe tak, jak se cítíme a jak si sami sebe vážíme. Vztah odráží kvalitu naší volby a přináší výzvy, které je třeba řešit. Ne ten druhý, ale já přijímám důsledky své volby, která mi připomíná, na základě čeho jsem se tak rozhodla. A to se pak o sobě dozvíme zajímavé věci, pokud ovšem chceme.
Toto období, jak jsem již psala, je výborným časem pro sebereflexi, pro pátrání v našem nevědomí, pro meditace, rozjímání, odpočinek a pozorování.
Úplňkové světlo prosvítí místa, která během dne nejsou vidět. Jsou totiž příliš přesvícená naším rozumem.
Až do konce října nezačínejte nové projekty, neuzavírejte důležité obchody a finanční smlouvy. Nedělejte zásadní rozhodnutí ve vztazích, buďte sami k sobě laskaví a maximálně otevření.
Sledujte svoje sny, pročistěte nejenom svoje vztahy, ale také svoje tělo, odlehčete stravu a pečujte o svoje ticho.
Někdy příliš mnoho mluvíme a přitom v tichu můžeme zaslechnout tolik důležitých informací.
Pečujme o svůj vnitřní hlas, o svoji intuici a učme se sami sobě naslouchat.


Komentáře

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Mutace

Hmota a světlo

O dechu