Znovuzrození Luny ve Vodnáři


Skvělý den pro nový a jiný začátek.
Co dnes zasadím, to vyroste. Co zasadím s láskou a jasným záměrem, to poroste v lásce a ve světle. Můžeme nechat naklíčit spoustu věcí, nápadů a také vztahů. A nebojme se být ve svých plánech odvážní a originální.
Vzpomínáte na poslední Úplněk ve Lvu?
Co se vám podařilo od té doby změnit a udělat úplně jinak?
A nebo se stále bojíte být odlišní, zvláštní a nezařaditelní?  
Já v té době v Indii koukala na film Čokoláda, abych si znovu připomněla, že každý z nás má tu sílu a schopnost objevovat a přinášet skvělé a zajímavé věci, máme přirozenou potřebu měnit se, poznávat a posunovat stále dál a jak nás naše vnitřní zákazy, strachy a zdánlivě zapomenuté rodové sliby brzdí, protože ne každý je zvědavý na vaši osvěžující energii, především pokud je sám plný strachu a nesmyslných omezení a nehodlá se této pozice vzdát.
Takže nejenom objevovat a inspirovat, ale především stát sami za sebou i ve chvílích, kdy zjistíte, že jste v tom úplně sami. A to je zkouška a to je ten okamžik, kdy si uvědomíte, že vždycky jste byli a budete sami a není třeba se ničeho bát. Jenom jít dál za hlasem svého srdce, pečovat o svůj znovuzrozený nápad, představu, myšlenku.
A v tom je síla dnešního Novoluní. Pokud už máte našlápnuto J. 

Dnes věnujeme také čas a prostor dýchacím cvičením, procházce do přírody a odpočinku.
Meditace o našem vnitřním a vnějším prostoru - nakolik se cítíme být svobodní a volní a nakolik si ještě nevědomě přiškrcujeme svoji potřebu zhluboka se nadechnout.
Osobně se přimlouvám za jemné a příjemné detoxikační techniky, které uvolní nejenom nánosy v těle a povzbudí unavené orgány, ale především uvolní a odplaví staré a šťouravé myšlenky, zaseknuté emoce a spoustu zvláštních vzpomínek a zážitků. Zima je dlouhá a nánosů je spousta.
Na těle i na duši.
Pečujeme o kotníky, lýtka a holeně, jemná masáž a příjemné jógové cvičení zaměříme právě na tuto oblast. Odlehčíme stravu, pijeme hodně čisté vody a až docvičíme, lehneme si na zem, opřeme nožky hezky vysoko o zeď a zavřeme oči.
Pozorujeme změny ve svém těle, rozjímáme o tom, v čem jsme jiní a skvělí a dovolíme si jenom být…



Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Mutace

Hmota a světlo

Zatmění na Uzlech