Každé Novoluní

je novým začátkem. A každé Novoluní prožíváme podle svého nastavení.
Podle někoho může být astrologie berličkou, bez které neumí chodit nejenom rovně, ale i do schodů, přes kameny, brodit se vodou a nebo klopýtat příkrým srázem.
Všechno, včetně astrologie je symbolika. Krásná symbolika, dodávám, ale vdechnout život a uchopit ji musíme my sami. Není univerzální návod, tak jako bychom si to často přáli.
Dnešní Novoluní je speciální svým nastavením pro nejenom nové začátky, ale pro přímo bouřlivé začátky. Změny, překvapivé obraty, překvapení a pochopení, že je třeba jít dál. Neotáčet se, nevracet se. Není kam.
Uranská energie Lvího nastavení nám přihraje zajímavé nápady a je jenom na nás, nakolik se cítíme silní a povoláni odstartovat cokoliv. Může to být dneska, může to být za několik týdnů. Každopádně semínko bude zaseto.
Uran je jako jiskra, která přeskočí z požáru, o kterém si myslíme, že už dávno nedoutná.
Uran je originalita a osobitost, se kterou se uvádíme do společnosti a uneseme i to, že všichni mají předepsaný oblek, jenom my bláznivě barevné šaty. Protože to jsme prostě my a už nás nezajímá, jak nás chtějí druzí lidé vidět a jak nás budou nálepkovat.
 
Když jsem byla v obchodě s kamínky, všimla jsem si, jak moc pokročila technika napodobenin a výrobků z barevného skla, které se vydávají za léčivé minerály. Někdy od nerozeznání od pravých kamenů. Ale kdo vládne intuicí a schopností komunikace na všech úrovních (Uran), pozná, kdy drží v ruce kámen a kdy sklo.
Tenhle apatit mě naprosto uchvátil, ta barva, struktura, energie….
Přinesla jsem si ho domů a naprosto samozřejmě položila na kartu, kterou jsem si v ranním nastavení vyložila a vystavila. Tak to do sebe zapadlo, až to bouchlo 💥
Uransky, barevně, symbolicky i aktuálně.
V energii Lvího Novoluní.
Buďme pozorní nejenom k tomu, kdo co píše a co predikuje, ale především k tomu, jaký máte den, koho a co potkáváte, jak si ladíte a jak to spolu všechno souvisí. Protože jemnohmotná energie nekřičí a neupoutává na sebe tak, abychom ji nepřehlédli, jemnohmotná energie je naším věrným společníkem a každou chvíli přináší důležité indicie. V našem životě, v našich prožitcích a v našem vlastním osobitém nastavení. Ladíme (se), tvoříme a tiše pozorujeme.
Skládáme si život z drobných střípků „náhod“ a prozření.
A o tom to všechno je.
 
 

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Mutace

Hmota a světlo

Zatmění na Uzlech