Necyklické ženy


My ženy nejsme cyklické. Nepodléháme řádu a pravidlům, tak jak by si mnozí přáli, abychom byly čitelnější a srozumitelnější.
My ženy nejsme cyklické a jakékoliv pasování se do nějak daných schémat a pouček ubírá naší vnitřní radosti a nespoutanosti.
V dnešní době nasvícení (bohužel ještě ne osvícení) se ženy vzdávají svého tajemství, protože mají pocit, že takto otevřené a přímočaré (typicky mužské) jsou atraktivnější a zajímavější. Takže o nich víme všechno a co nevíme, to se brzy dozvíme.
My ženy nejsme cyklické a nikdy nebudeme. Protože kdo odmítá přijmout svoji přirozenost a nevyzpytatelnost – v jakémkoliv slova smyslu, ten kdo nenaslouchá svoji intuici a svým emocím, ten nemá možnost, potkat svoji Ženu.
Ať jde o muže, ale bohužel i o řadu žen, které převzaly mužskou potřebu mít všechno pod kontrolou. Mít vše pojmenované, zařazené a cyklicky srovnané.
Buďme ženami se vším, co k tomu patří i nepatří.
Buďme autentické a tajemné, protože ten, kdo nectí naše pocity a emoce, kdo nectí naši pravdivost, citlivost, a ženskost, ten si nás nezaslouží.
 
 
Foto: mé zcela necyklické Já 😉

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Mutace

Hmota a světlo

Zatmění na Uzlech